Booking 10% cash back
No přišel mi kod 2 dny po tom co sem si rezervoval ubytování. Tady se na mě všichni vysrali ale stej ě mi přijde škoda to nechat prapadnout. Pošlu ho do zprávy tomu kdo mi napíše kam jede. Platí do dnešni pulnoci.
Edit: kod poslán pánovi jedoucímu do Vilnusu.
Ahoj, neměl by prosím někdo kód na slevu na booking, a poslal by mi ho do zprávy? martina.bergerova@centrum.cz? Ráda pak pošlu ten svůj dalším. Předem moc děkuji.
Kto chce kód platný dnes do polnoci, nech pošle SS. Šťastného výhercu vyberiem po 20,00.
Vylosovaný bol brandys, užívaj, ostatní možno nabudíce
Milá 789, ráda bych poslala soukr. zprávu, ale prostě mi to nejde. :-(.
Buď to neumím, nebo to mám rozbitý:-).
Tak prosím takto o platný kód. Děkuji. Chystáme se na týden v 6 lidech na Rujánu a 10 pct by pro nás bylo 2.500 Kč.
Miro.prz stále nemám, jestli mi jej prosím můžete poslat na email katkastrakova@centrum.cz, ty SZ mi prostě nefungují. :-(.
Děkuji.
katkastrakova napsal(a):Miro.prz stále nemám, jestli mi jej prosím můžete poslat na email katkastrakova@centrum.cz, ty SZ mi prostě nefungují. :-(.
Děkuji.
Posláno
Ahoj, jedene do Franci do Les Gets a ty za ubytování ceny jsou šílené. Nepřebývá někomu kód a poslal by ho na gszuzka@gmail.com? Předem moc děkuji za pomoc!
8% přímo dolů (žádný cashback až někdy po pobytu), ale ne vždy a ne na všechno, někdy je to vidět, až těsně před platbou
Heslo na odemčení nabídky: VISABKNG (viz podmínky)
zdroj: https://www.visa.co.ke/en_KE/vis...com/151306
PS: Sice to nabízí VISA, ale myslím, že se pak dá platit čímkoli
Kdybyste náhodou měl někdo jeden přebytečný kódík, budu vděčná za soukromou zprávu. Mockrát děkuji:-)
Také se přidám. Budu bookovat dnes a hodil by se kód do PM. ... Když budu mít v budoucnu dám také k dispozici dík.
neměl byste někdo prosím 1 nebo 2 volné kody?
kdyžtak prosím do soukromé zprávy, moc děkuju!